Twitter
HR Zonwering formeel van start...


[ Lees meer ]
Welkom op de webportal van de gezamenlijke
brancheverenigingen in de zonwering.

Romazo Branchedag groot succes

Geplaatst op: 06 November 2013 door: Romazo

Zeker 375 personen hebben de Romazo Branchedag in Voorthuizen bezocht.
In de ochtend had Romazo Consumenten haar goed bezochte Algemene Ledenvergadering. Romazo Consumenten heeft een brief met felicitaties ontvangen van de waarnemend voorzitter van het MKB, Michaël van Stralen, vanwege haar 90 jarig bestaan.
Om 13.00 uur begon de bijeenkomst met een openingswoord door de branchemanager, Martin Straver, waarna de dagvoorzitter Jerry Helmers, de gasten verder welkom heette en door middel van korte interviews enkele Romazo leden aan het woord lied.
Mathijs Bouman had een goed verhaal over de stand van de huidige economie en wat er ons voor de komende tijd te wachten staat.
De drie workshop rondes waren goed bezocht. Met namen Jan van Setten heeft gezorgd dat er (bijna) geen droeftoeters te zien waren die dag! Hij was weer als vanouds hylarisch. Maar ook Maarten Kiek, Jo Hermans, Gerard Wyfker en Wim van der Mark hebben de bezoekers en goede boodschap mee kunnen geven. Tussentijds was er nog de uitreiking van de Z&R awards. De drie verschillende awards zijn gewonnen door Smits Rolluiken uit Cuijck, Guillaume Janssen uit Zwolle en Renson Sunprotection Screens N.V. uit Waregem.
Coen Jutte sloot de dag af met een vrolijke noot over de toekomst van Romazo. De borrel bood een goede gelegenheid om te netwerken en het buffet heeft vele tongen gestreeld en losgemaakt.
De reischeque van € 2.000,00 is gewonnen door Ronald van Loon van Ambiance Zonwering Westland. Wij wensen hem een onvergetelijk reis toe!

We zien u allen graag weer op de volgende branchedag! Misschien over twee jaar??!!